Προφίλ

Zoumboulakis Architects

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Zoumboulakis Architects ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1995 από τον Θοδωρή Ζουμπουλάκη. Το γραφείο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αρχιτεκτονικών μελετών, επιβλέψεων και κατασκευών. Έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα ένα σημαντικό αριθμό έργων που περιλαμβάνουν ιδιωτικές και εξοχικές κατοικίες, καταστήματα υψηλών προδιαγραφών, χώρους γραφείων, μελέτες τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και επίπλων. Έχοντας συνεργαστεί με διεθνείς πελάτες και εταιρίες, το γραφείο έχει αναπτύξει σημαντική εμπειρία στο χειρισμό απαιτητικών έργων σε διάφορες τοποθεσίες. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται  με μοναδική φροντίδα και σεβασμό στη ιδιαίτερη ταυτότητα του.

Θοδωρής Ζουμπουλάκης

Ο Θοδωρής Ζουμπουλάκης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1989) και στη συνέχεια πήρε το Master of Architecture από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA). Κατά την παραμονή του στο Λος Άντζελες, ξεκίνησε και την επαγγελματική του δραστηριότητα στο Dagmar Richter Studio, όπου εργάστηκε σε ιδιωτικά έργα και συμμετείχε σε εκθέσεις αρχιτεκτονικής.

Από το 1991 συνεργάζεται με το γραφείο Rena Dumas Architecture Intérieure (RDAI) στο Παρίσι, όπου αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την επίβλεψη κατασκευής ενός μεγάλου μέρους των καταστημάτων και γραφείων του οίκου Hermes σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Θοδωρής Ζουμπουλάκης ηγείται της διαδικασίας σχεδιασμού όλων των έργων του αρχιτεκτονικού του γραφείου και επιβλέπει κάθε έργο από την αρχική σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής.