Πίσω σε Τουριστικές Εγκαταστάσεις

1/1

|

VALLEY GREENS, COSTA NAVARINO. ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

Περιγραφή

Η επιθυμία να δημιουργηθεί ένα ήπιο και εμβληματικό ταυτόχρονα οικιστικό συγκρότημα σε ισορροπία με το περιβάλλον έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία του Valley Greens. Μια ενσάρκωση της αρχιτεκτονικής καινοτομίας σε σύνδεση με τη φύση.

Το συγκρότημα κατοικιών Valley Greens είναι μια απόδειξη πως η αειφορία και η ουσιαστική πολυτέλεια μπορούν να συνυπάρξουν με φόντο το γραφικό τοπίο της Μεσσηνίας. Το νέο συγκρότημα στο Navarino Dunes ενσαρκώνει μια αρμονική σύνθεση της καινοτόμου, βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής με την πλούσια κληρονομιά τοπικών τεχνοτροπιών και υλικών.

Το Valley Greens έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται πρώτα απ’ όλα στην ουσία της μεσογειακής διαβίωσης. Εδώ οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί χώροι διαπλέκονται αρμονικά για να δημιουργήσουν έναν γαλήνιο σύνολο. Κάθε λεπτομέρεια είναι το αποτέλεσμα μια διαρκούς προσπάθειας σύνδεσης με τη φύση. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό των εξωτερικών χώρων για να τονιστεί η μαγευτική θέα που εκτείνεται από τους γύρω ελαιώνες μέχρι τη γραφική λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας και το Ιόνιο.

Με σαφή προσανατολισμό στην απλότητα και την ουσία, οι βίλες ξεχωρίζουν για τη χαρακτηριστική διακριτική κομψότητά τους που συμπληρώνει το γύρω φυσικό περιβάλλον. Οι πέτρινοι τοίχοι είναι αναφορές στην αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της περιοχής και δημιουργούν το πλέον ειδυλλιακό φόντο για μια εκλεπτυσμένη διαβίωση. Οι εσωτερικοί χώροι ακολουθούν ουδέτερες αποχρώσεις και φυσικές υφές που αναδεικνύουν την ηρεμία του τοπίου. Ο προσανατολισμός είναι τέτοιος ώστε να αξιοποιείται στο μέγιστο το φυσικό φως. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός επιτρέπει την ομαλή σύνδεση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καλώντας τους κατοίκους να απολαύσουν την ομορφιά του περιβάλλοντός.

Οι εξωτερικές βεράντες λειτουργούν ως ιδιωτική όαση, όπου οι κάτοικοι μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Από τον σκιασμένο χώρο φαγητού μέχρι το κοινωνικό open-air καθιστικό γύρω από την πισίνα, κάθε γωνιά του Valley Greens προσφέρει ένα καταφύγιο από την ένταση και την πίεση της καθημερινότητας.

Στο Valley Greens, η πολυτέλεια δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και βιωσιμότητας και σύνδεσης με το περιβάλλον. Με τον καινοτόμο του σχεδιασμό, τη χρήση τοπικών υλικών και την αφοσίωσή στην ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς του περιβάλλοντος, το Valley Greens θέτει ένα νέο πρότυπο για την βιώσιμη πολυτελή διαβίωση.